Can Bonomo'dan Dikkat Çeken Yat Paylaşımı! Üzüldüm Kırıldım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Bonomo, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda gördüğü yat reklamı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken, paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Bonomo, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda gördüğü yat reklamı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken, paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Bonomo, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda gördüğü yat reklamı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken, paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Üzüldüm, kırıldım!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda gördüğü yat reklamı sonrası hissettikleri için "Yat reklamı gördüm. "İşte aradığım yat BU, ben en iyisi gideyim de, BU yatı alayım." diye düşünmedim. Üzüldüm sadece iki üç dakika kadar. Kırıcı." ifadelerini kullanan Bonomo sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

can bonomo dan yat reklami ile ilgili dikkat ceken paylasim



Etiketler: