Cam Şişelere Hayat Veren Adam Haldun Ozan!

Aslen Samsunlu olan ve 4 yıldır Çeşme'de yaşayan Haldun Ozan cam şişe atıklarından yaptığı sanat eserleriyle herkesin ilgisini çekiyor. 

 

Haber: Fatoş Durak

 

Aslen Samsunlu olan ve 4 yıldır Çeşme'de yaşayan Haldun Ozan cam şişe atıklarından yaptığı sanat eserleriyle herkesin ilgisini çekiyor. Aslen Samsunlu olan ve 4 yıldır Çeşme'de yaşayan Haldun Ozan cam şişe atıklarından yaptığı sanat eserleriyle herkesin ilgisini çekiyor. 

 

cam siselere hayat veren adam haldun ozan

 

Emekli olduktan sonra Çeşme’ye yerleşen Samsunlu Haldun Ozan cam şişe atıklarıyla yaptığı sanat eserleriyle adından söz ettiriyor. Özellikle şişelerin üzerine yaptığı Atatürk ile ilgili çalışmalar bir harika. Bu işe hobi olarak memleketi Samsun’da başlayan Haldun Bey Çeşme’ye yerleştikten sonra da sanatını icra etmeye devam ettiğini söyledi. Bu işe bir hobi olarak Haldun Bey atıkların nasıl değerlendirilebileceği ile ilgili geniş kitlelere değerli fikirler vermeye devam ediyor.

 

cam siselere hayat veren adam haldun ozan

 

Haldun Bey yaptığı açıklamada “Kışın yaptığı çalışmalarımı Çeşme sahilinde bulunan yaz boyunca açık olan stantlarda satmaya başladım. Yaptığım çalışmaların büyük ilgi görmesi beni çok mutlu etti. Samsun’dan yola çıkıp atıkların bir çöp olmadığını farkındalık yaratarak nasıl bir sanat eserine dönüştüğünü göstermiş oldum. Bana bu işi öğrenmemde yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

cam siselere hayat veren adam haldun ozan

 

Haldun Ozan’a başarılar diliyoruz.