Çağlar Ökten Seda Sayan'a Evlenme Teklif Etti! Olay Oldu! Seda Sayan 7. Kez Evleniyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan programında çalışan solist Çağlar Ökten'den evlenme teklifi alırken, bu teklife yedinci kez evet yanıtı verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan programında çalışan solist Çağlar Ökten'den evlenme teklifi alırken, bu teklife yedinci kez evet yanıtı verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan programında çalışan solist Çağlar Ökten'den evlenme teklifi alırken, bu teklife yedinci kez evet yanıtı verdi.

 

caglar okten seda sayan a evlenme teklif etti

 

7. kez teklife evet dedi!

 

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yaşadığı aşklarla da gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz ay bomba bir evlenme teklifi alarak herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı. Sayan'ın birlikte programda çalıştığı ve solistlik yapan müzisyen Çağlar Ötken, 14 Şubat Sevgililer günü Beyoğlu'nda bir mekanda sahne aldı. Sahnesini tamamladıktan sonra bir anda cebinde taşıdığı tektaşı çıkardı ve ünlü sanatçı Seda Sayan'a evlilik teklifi yaptı. Aldığı teklif karşısında neye uğradığını şaşıran Seda Sayan ise Çağlar Ökten' 'Evet' yanıtını verdi. Daha önce altı kez evlenen ve yedinci kez Çağlar Ökten tarafından nikah masasına oturmaya ikna olan Seda Sayan, mutluluktan uçarken sevgilisi Çağlar Ökten ise magazin gündeminin en çok konuşulan kişileri arasında girmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta evlilik konusundaki düşüncelerini dile getiren ünlü şarkıcı; ''Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim'' yanıtını verdi.  

 

Çağlar Ökten kimdir? 

 

Çağlar Ökten kimdir? Seda Sayan'ın sunduğu program ile tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü isim seslendirdiği şarkılar ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmıştır. Çağlar Ökten doğma büyüme aslen Mersin, Tarsus'ludur. Annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı isim günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır.