Çağla Şıkel Ve İzzet Antebi Aşk Yaşadıklarını İddia Eden Didem Sarı'yı Mahmekeye Verdiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Çağla Şıkel ile iş insanı İzzet Antebi, geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadıklarını iddia eden Didem Sarı hakkında yasal süreç başlatarak korunma talep ettiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Çağla Şıkel ile iş insanı İzzet Antebi, geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadıklarını iddia eden Didem Sarı hakkında yasal süreç başlatarak korunma talep ettiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Çağla Şıkel ile iş insanı İzzet Antebi, geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadıklarını iddia eden Didem Sarı hakkında yasal süreç başlatarak korunma talep ettiler. 

 

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; Çağla Şıkel ve İzzet Antebi, aşk yaşadıklarını iddia eden Didem Sarı hakkında korunma talebinde bulundu.

 

KONUŞMAMA KARARI

 

Didem Sarı geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir iddia ortaya attı; eski eşi İzzet Antebi’nin boşanmadan önce Çağla Şıkel’le aşk yaşadığını öne sürdü ve ikilinin mesajlarını yayınladı. Şıkel’le ilişki yaşamadığını açıklayan İzzet Antebi, savcılığa başvurarak “özel hayatın gizliliğini ihlal” ve “iftira” suçlarından şikayetçi oldu. Ayrıca eski eşi hakkında “konuşmama kararı” aldırdı. İzzet Antebi, iki çocuğunun annesi Didem Sarı’dan geçen yıl boşanmıştı.

 

MAHKEME REDDETTİ

 

Çağla Şıkel de mahkemeye başvurup korunma talebinde bulundu. Dilekçede, “İki çocuk annesi Şıkel’in kadınlığına, namusuna, aile şerefi ve saygınlığına karşı yapılmış bu iftira, bir kadına yapılan en büyük şiddettir” denildi. Ancak mahkeme, taraflar arasında aile bağının olmaması ve ısrarlı takibin yaşanmaması nedeniyle talebi reddetti.