Çağla Şikel Sordu Alper Rende Betül Çakmak Cevapladı! Ne Kadar Ruh Eşisiniz?

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, yayınladığı videosunda Alper Rende ve Betül Çakmak'ı kanalında konuk ederken, onlara ne kadar ruh eşisiniz diye sordu. 

 

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, yayınladığı videosunda Alper Rende ve Betül Çakmak'ı kanalında konuk ederken, onlara ne kadar ruh eşisiniz diye sordu. Son dönemde yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, yayınladığı videosunda Alper Rende ve Betül Çakmak'ı kanalında konuk ederken, onlara ne kadar ruh eşisiniz diye sordu.

 

Yayınladığı videosunda ünlü Youtuberlar Alper Rende ve Betül Çakmak'ı kanalında konuk eden ünlü manken, çiftin ne kadar uyumlu olduklarını merak etti ve kendilerine ilişki testi yaptı. Ne kadar ruh eşisiniz testi ile kısa sürede binlerce kez izlenen ünlü manken ve sunucu sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.