ÇaÄŸla Şıkel DoÄŸum Gününü Duygusal Satırlarla Kutladı!

ÇaÄŸla Şıkel doÄŸum günü için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sunucu ve manken ÇaÄŸla Şıkel, yaptığı açıklamada doÄŸum günü için duygusal sözler söyledi. Peki ÇaÄŸla Şıkel doÄŸum günü için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

ÇaÄŸla Şıkel doÄŸum günü için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sunucu ve manken ÇaÄŸla Şıkel, yaptığı açıklamada doÄŸum günü için duygusal sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sunucu ve manken ÇaÄŸla Şıkel, yaptığı açıklamada doÄŸum günü için duygusal sözler söyledi. Peki ÇaÄŸla Şıkel doÄŸum günü için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

ÇaÄŸla Şıkel doÄŸum günü için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sunucu ve manken ÇaÄŸla Şıkel, yaptığı açıklamada doÄŸum günü için duygusal sözler söyledi.  43 yaşına giren 2 çocuk annesi ÇaÄŸla Şıkel doÄŸum gününü paylaÅŸtığı bu kareyle kutladı. Åžikel paylaşımında ''43 yıldır ÅŸunu öÄŸrendim Kimseden bir ÅŸey beklemeden, baÅŸkasıyla kendini her anlamda yarıştırmadan, kimseye tutunmadan ,kendi hikayenin baÅŸrolünde, kendi yolunda, yapabileceÄŸinin her zaman her alanda en iyisini yaparak, bedensel ve ruhsal en güçlü, en iyi halini yaÅŸayarak yürümektir hayat. Seni öyle yaşıyorum ÅŸükürler olsun Ve ÅŸükürler olsun ki hep iyi insanlarla karşılaÅŸtım, herkesi kendim gibi bildim.Hiç kötülük, fesatlık görmedim-bilmedim-duymadım. Çünkü bilirim ki sevgidir her ÅŸeyi yoluna koyacak hayatı anlamlı ve yaÅŸanmaya deÄŸer kılacak olan. Sizlerin sevginizi derinden hissediyor ve doÄŸum günümü kutlayan herkese kalbimi gönderiyorum herbiriniz iyi ki varsınız " ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada yoÄŸun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

cagla sikel dogum gununu duygusal sozlerle kutladi