ÇaÄŸla Şıkel'den Kuzey Ä°tirafı! Cinnet Geçirip Elini Kırmış!

ÇaÄŸla Şıkel, Kuzey'e sinirlenip elini kırmasını ilk kez anlattı!

 

Yapımcılığını BBO Yapım, Mahperi Altun Uçar ve Åžafak BakkalbaşıoÄŸlu'nun üstlendiÄŸi, Ceyda Düvenci'nin sunumuyla hafta içi her gün NTV ekranlarında yayınlanan BambaÅŸka Sohbetler'de Ceyda Düvenci, model ÇaÄŸla Åžikel'i konuk etti. ÇaÄŸla Åžikel, BambaÅŸka Sohbetler'de oÄŸlu Kuzey'in ergenlik dönemi tavırlarına sinirlendiÄŸi için kapıya vurduÄŸu elinin kırıldığını itiraf ederken, diÄŸer yandan aşırı spor nedeniyle yaÅŸadığı sorunu Ceyda Düvenci ile paylaÅŸtı. Ä°ÅŸte ÇaÄŸla Åžikel'in aÄŸzından oÄŸlu Kuzey'le olan iliÅŸkisi ve yaÅŸadığı spor sakatlığı: 

 

KUZEY'Ä°N ERGENLİĞİNDEN CÄ°NNET GEÇÄ°RDÄ°M

 

ÇaÄŸla Åžikel, oÄŸlu Kuzey'in ergenlik dönemindeki tavırları karşısında yaÅŸadıklarını kendince ÅŸöyle anlattı: "Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki de geçiriyorum. Kapıları kırmadım mı? Kırmışımdır. Hepsi deneyerek, baktım kapı kırdım bir ÅŸey deÄŸiÅŸti mi? Asla deÄŸiÅŸmedi. Demek ki o kapıyı kırmak sadece benim elime zarar veriyor. Elimi de kırdım. Gerçekten öyle vurmuÅŸum. Ne oldu? Çocuk orada bilgisayar oynamaya devam etti, ben gittim a-tel taktırdım!

 

Baktım ki o el oraya vurulmayacak. Bir ergenle inatlaÅŸma demiÅŸlerdi, ondan beklediÄŸin ÅŸey saygı ve deÄŸer. Alamayacaksın ÇaÄŸla, uÄŸraÅŸma. O esnada olmayacak.”

 

AÅžIRI SPOR NETÄ°CESÄ°NDE KALÇA EKLEMÄ°NDE SORUN ÇIKTI

 

ÇaÄŸla Åžikel, yıllardır vazgeçemediÄŸi tutkusu spor nedeniyle kalça ekleminde yaÅŸadığı büyük sorunu ise ilk kez anlattı: 

 

"Ä°yi bir örnek deÄŸilim. Kalça eklemini fazla kullanmamdan kaynaklı, geri dönüÅŸü olmayan bir eklem problemi yaşıyorum. Kalçalara fazla yüklenmek, aşırı squatlar yapmak, yıllarca yapmak, hiç durmak bilmemek, hayat tarafından durduruldum. Oyuncağım elimden alınmış gibi oldum. Her ÅŸeyin fazlası zarar, ÅŸimdi fizik tedavi dönemindeyim. Çok uzun sürecek bir fizik tedavi dönemi bu, bu sürede kalça eklemlerime fizik tedavi haricinde hiçbir hareket yapmamam gerekiyor. Çok aÄŸladım, kabul etme sürecim zor oldu. Biraz daha ilerleseydi, protez bile konuÅŸuldu. Bundan sonra kendimi pamuklara sarma dönemindeyim. Benim spordan aldığım haz, enerji, mutluluk; beni hiç yanıltmayan bir arkadaÅŸtı. Bana en iyi gelen ÅŸeydi"