Çağatay Ulusoy Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Çağatay Ulusoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Çağatay Ulusoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Çağatay Ulusoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Çağatay Ulusoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

cagatay ulusoy kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Çağatay Ulusoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Çağatay Ulusoy kimdir? Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990, İstanbul'da doğdu. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 2011 yılında yapılan Best Model yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim gördü ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi mezunudur. Üniversite eğitiminin ardından girdiği Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçilen Çağatay Ulusoy, Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Ayrıca, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk dersi alan Ulusoy, oyunculuk kariyerine Show TV’de 2011’de yayınlanmaya başlanan “Adını Feriha Koydum” adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım attı. Çağatay Ulusoy son olarak; İstanbul’un son muhafızı Hakan'ı canlandırdığı ve tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul'u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın serüveninin anlatıldığı Hakan: Muhafız dizisinde rol almıştır. Çağatay Ulusoy, 1.90 metre boyunda ve Terazi burcudur. Çağatay Ulusoy kimdir, Çağatay Ulusoy, model, dizi oyuncusu. 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Babası Bulgaristan göçmeni, annesi ise Boşnak. Avcılar Lisesinde okudu. İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde öğrenimine devam etmektedir. Ayla Algan‘dan oyunculuk dersleri aldı. Ayrıca 2010 yılında, oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm’ün sanat okulu “Akademi 35 Buçuk”da 2 ay oyunculuk dersi almıştır. 2009 yılından beri manken olarak çalışmaktadır. Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Ülkemizde 15 Ekim 2010 tarihinde yapılan best model (Best Model of Turkey) yarışmasında birinci olmuştur. 2011 yılında, Bulgaristan’da yapılan Best Model Türkiye’yi temsil etti. İlk rolü Show TV’de 2011’de yayınlanmaya başlanmış olan “Adını Feriha Koydum” adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir. İlk kez 2011 yılında “Anadolu Kartalları” adlı sinema filmiyle kamera karşısına geçti. Çağatay Ulusoy, “Adını Feriha Koydum” adlı dizisinin yapım ekibinde çalışan Ceyda Gönenç‘le bir yıl aşk yaşadı.

 

Çağatay Ulusoy’un Emir’in Yolu’ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınan Gizem Karaca olmuştur. Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy ‘un menajeri Selin Borankay. Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakıldı. 26 Ocak 2013’de ise Selen Seyven serbest bırakıldı. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakıldı. Yapımcısının Ay Yapım olduğu, senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında Star TV‘de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C’nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır. Dizide Çağatay Ulusoy’a Serenay Sarıkaya eşlik etmiştir. En son Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal adlı filmde rol almıştır. 2016’da Colin’s markasının reklam yüzü olan Ulusoy Bize Uyar adlı reklam filminde Victoria Secret mankenlerinden Taylor Marie Hill ile birlikte yer almıştır. Yapımcılığı Ay Yapım‘ın yaptığı, Show TV’de yayınlanan İçerde dizisinde Sarp Yılmaz karakterini canlandırmaktadır. 2018 – 2019 tarihlerinde Netflix’te yayınlanacak olan ilk türk dizisi “The Protector” dizisinde Hakan rolüne oynamıştır. Uzun zamandır Duygu Sarışın ile aşk yaşamaktadır.