Çağatay Ulusoy Ekranlara Gaddar Dizisiyle Dönüyor!

Terzi dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy FOX TV'de yayınlanacak Gaddar dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

 

Terzi dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy FOX TV'de yayınlanacak Gaddar dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Terzi dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy FOX TV'de yayınlanacak Gaddar dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

 

Son olarak Netflix’te ‘Terzi’ dizisiyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’a merakla beklenen ‘Gaddar’ dizisiyle ekranlara dönüyor. Peş peşe rol aldığı dijital projelerle gündemden düşmeyen oyuncu Çağatay Ulusoy’a, merakla beklenen “Gaddar” dizisi ile ekranlara geri dönüyor.

 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncu Ay Yapım‘ın FOX için çekeceği “Gaddar” dizisinde Levent (İsim değişebilir) adlı bir genci canlandıracak. Sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulup adeta bir gaddara dönüşecek. “Çukur” ve “Üç Kuruş”u çeken başarılı yönetmen Sinan Öztürk’ün çektiği dizi merakla bekleniyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu tarafından yazılan proje son dönemin en güzel yazılmış işlerinin başında geliyor. Dizinin sürprizlerinden biri de geçen günlerde kaybettiğimiz Anadolu Rock Müziği’nin efsane ismi Erkin Koray‘ın Gaddar şarkısının da kullanılacak olması