ÇaÄŸatay Ulusoy'dan Rekor AnlaÅŸma! Yeni Projesinde Bölüm Başı Ücreti Dudak Uçuklattı!

Ünlü oyuncu ÇaÄŸatay Ulusoy kendi rekorunu kırarak bölüm başı en yüksek ücret alan oyuncu oldu. Ulusoy, son olarak Gaddar dizisi için 2 milyona TL'ye anlaÅŸmıştı. Ünlü isim bu kez EÅŸref Rüya dizisi için rekor anlaÅŸmaya imza attı.

 

Sevilen oyuncu ÇaÄŸatay Ulusosy'un yeni "dev anlaÅŸma"sı dudak uçuklattı. Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın haberinde yer alan bilgilere göre bu anlaÅŸmanın detayları ortaya çıktı. Geçen sene Ay Yapım’la Gaddar dizisi için bölüm başına 2 milyon TL’ye anlaÅŸan ÇaÄŸatay Ulusoy Tims&B ile anlaÅŸma saÄŸladı. AnlaÅŸmanın detaylarıyla ilgili kulislerde dolaÅŸan bilgiler ise dikkat çekti.

 

ÇaÄŸatay Ulusoy yurt dışı satışı yüksek oyuncuların başında geldiÄŸi için yapımcıları peÅŸinden koÅŸturmaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncu bu sezon için Ay Yapım’dan Ä°ÅŸgal Günlerinde AÅŸk, OGMPictures’dan Halef, BozdaÄŸ Film’den TRT için çekilmesi planlanan mafya polisiye dizisi Bir Zamanlar Ä°stanbul için teklif almıştı.

 

"DEV ANLAÅžMA”

 

Ancak ÇaÄŸatay Ulusoy bu akÅŸam üstü Tims&B ile anlaÅŸtı. AnlaÅŸma yapılır yapılmaz da "dev anlaÅŸma" baÅŸlığıyla basın duyurusu yayınlandı.

 

EN YÜKSEK ÜCRET ALAN AKTÖR OLDU

 

Kulislerden sızan bilgilere göre ÇaÄŸatay Ulusoy’a teklif edilen bölüm başı ücret 3,5 milyon TL… Bu rakamın ÅŸu ana kadar bir aktörün aldığı en yüksek ücret olması da dikkat çekiyor. Ulusoy geçen sezon da Ay Yapım’dan Gaddar için aldığı ve eklentileriyle 2,5 milyona ulaÅŸan bölüm başı ücretiyle de çok konuÅŸulmuÅŸtu.

 

KENDÄ° REKORUNU KIRDI

 

Kendi rekorunu kıran ÇaÄŸatay Ulusoy’un daha sonra açıklanacağı duyurulan dizinin detayları ise ÅŸöyle; dizinin adı “EÅŸref Rüya”… SenaristliÄŸini Ethem Özışık’ın yaptığı dizi televizyon için çekilecek. GörüÅŸülen kanallar arasında Kanal D de var. Dizide 14 yaşında bir tamirci çırağı olarak çalışan EÅŸref’in çocukken görüp aşık olduÄŸu ve Rüya adını taktığı kızın, yıllar sonra çok güçlü bir adama dönüÅŸtükten sonra karşısına düÅŸmanı olarak çıkma hikâyesini etkileyici bir dille anlatıyor. Dizinin aynı zamanda ÅŸarkı da söyleyen baÅŸrol kadın yıldızı Nisan’a kimin hayat vereceÄŸi ise ÅŸimdiden merak konusu.