Büşra Yalçın Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Büşra Yalçın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Büşra Yalçın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık araştırılıyor. Peki Büşra Yalçın kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Büşra Yalçın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Büşra Yalçın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Büşra Yalçın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık araştırılıyor. Peki Büşra Yalçın kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

busra yalcin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Büşra Yalçın kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Büşra daha önce karşımıza Survivor 2019'da çıktı. Tokat doğumlu Büşra Yalçın, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde eğitim alıyor. İlkokul 4. sınıfta okul takımıyla başlayıp, Bahçelievler Voleybol Kulübü bünyesinde 12 yıl voleybol oynadı. Büşra Yalçın, 21 yaşında ve Tokatlı. İstanbul'da yaşıyor ve Çanakkale'de Beden Eğitimi Öğretmenliği okuyor. Büşra Yalçın kendisini şöyle anlatıyor ; İlkokulda voleybolla tanıştım. Okul takımıyla başladıktan sonra 12 yıl voleybol oynadım. Daha önce bir kampta gerçekten bir Survivor’ı yaşadım. Daha sonra ben de gitmeye karar verdim. Survivor'ın bir kadın şampiyon hakettiğini düşünüyorum. Bu yıl Türk ve Yunan olması benim için çok önemli. Voleybolda milli olamadım burada milli duygularla yarışmayı çok istiyorum. Eğer Survivor'ı kazanırsam spor ruhunun bana çok şey kazandırdığını düşünüyorum. Öte yandan Büşra Yalçın, Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Necmettin Karabacak arasında çıkan sözlü sataşma kavgaya dönüştü. Saldırıya uğrayan yönetici Büşra Nur Yalçın kavga sırasında yaralanmıştı.

 

12 Temmuz 1997 tarihinde Tokat’ta doğan Büşra Yalçın, Uzun yıllar Voleybol oynamış başarılı bir sporcudur.İlkokuldan itibaren Voleybol oynamaya başlamış olan isim, ilk olarak Okul takımına alınmış ardından ise çeşitli takımlarda Voleybol oynamıştır. Büşra Yalçın’ın boyu 1.77 cm, kilosu 61 ve burcu ise Yengeç’tir. Eğitimine halen devam eden güzel isim, Çanakkale’de bulunan 18 Mart Üniversitesinde eğitim görmektedir.Burada Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde okuyan Büşra Yalçın, normalde ise ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşamaktadır. Geçmiş yıllarda bir kamp tecrübesi geçirdiğini aktaran güzel yarışmacı, bu kamp sonrası Survivor’a katılmak istediğini ve bir kadının Survivor’da Şampiyon olması gerektiğini söylemiştir.Kendisinin son derece hırslı ve istediği bir şeyi kafaya koyup yaptığını belirten isim Survivor 2019’a katılmanın heyecanını yaşıyor. Voleybol oynarken Milli Takım forması giymenin nasip olmadığını belirten isim, Türkiye ile Yunanistan arasındaki yarışmada Milli Duygularınında ön plana çıkacağını açıklamıştır.  Okul bittikten sonra menajerlik ve Yöneticilik yapmak isteyen isim, Türk sporu için çalışkan bir kişi olacağını sözleriyle göstermektedir.