Buse Orcan'dan Dikkat Çeken Açıklama! Hayallerimin Sınırı Yok!

Gönül Dağı'nda gösterdiği başarılı oyunculuk performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Orcan yaptığı açıklamada oyunculuk ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Buse Orcan ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Gönül Dağı'nda gösterdiği başarılı oyunculuk performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Orcan yaptığı açıklamada oyunculuk ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Buse Orcan yaptığı açıklamada oyunculuk ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Buse Orcan ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Hayallerimin sınırı yok!

 

Gönül Dağı'nda gösterdiği başarılı oyunculuk performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Orcan yaptığı açıklamada oyunculuk ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Orcan yaptığı açıklamada "Hayallerimin sınırı yok, oyunculuk adına tüm yeteneklerimi sınayabilirim." ifadelerini kullanırken, bu açıklama sosyal medyada dikkat çekti. 

 

buse orcan dan dikkat ceken aciklama hayallerimin siniri yok



Etiketler: