Buse Buçe Kahraman Yalı Çapkını Hayranlarına İsyan Etti!

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği "Pelin" karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman, Ferit ve Seyran fanlarının kendisine yaptığı kötü yorumlar, hakaretler ve tacizlere isyan etti. Bir programa konuk olan Buse Buçe Kahraman konuyla ilgili yaşadıklarını ilk kez anlattı.

 

Star TV'de yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya devam eden Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ ve Gözde Kansu gibi isimler yer alıyor. İki sezon boyunda Yalı Çapkını'nında "Pelin" karakterini canlandırmış olan Buse Buçe Kahraman, dizinin fanlarının zorbalığına uzunca bir süre maruz kalmıştı.

 

Ferit'in sevgilisi olması ve Seyran'la aralarını bozması Yalı Çapkını fanlarını kızdırmıştı. Sosyal medya üzerinden ünlü oyuncuya nefret kusan yorumlar yapılmıştı. Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman dizide canlandırdığı karakter üzerinden şahsına hakaretler alınca çareyi dava açmakta bulmuştu. Seyran ile Ferit'in her fırsatta arasına giren Pelin karakteri dizinin fanlarını çileden çıkarmıştı. Fanlar, sosyal medya üzerinden Kahraman'a hayat verdiği karakter nedeniyle şahsına hakaretler yağdırınca çareyi dava açmakta bulmuştu.

 

YALI ÇAPKINI FANLARINA İSYAN ETTİ

 

Ceyda Düvenci'nin konuğu olan Kahraman, konuyla ilgili şunları söyledi: "Bu beni üzdü ya da çok kötü etkiledi diyemem sadece benim için hayatta en önemli şeylerden biri saygı. Herkesten de o saygıyı beklerim. Bu alanda ilk defa işimle ilgili böyle bir şeyler karşılaştığım için başta afalladım. Bizi o karakterle bağdaştırıyorlar ve o şekilde bize gelmek istiyorlar ama oyuncu ve karakter ayrımını bence artık yapabiliyor olmamız gerekiyor. Özellikle linç kültürü öyle bir duruma geldi ki telefonu elimize alıp istediğimiz hayatlara saldırabiliyoruz artık. Sosyal mecralardan ne yaşadığını bilmediğimiz insanlara korkunç şeyler yaşatabiliyoruz. Bu hakaret boyuna geldiğinde insan orada bir dur demek istiyor. Bir noktada tedbir almam gerekti. Bunun emsal teşkil etmesini istedim çünkü bu karaktere olan bir şey değil, şahsa olan bir şey. Bunu yapamazsın. Ailemize de sıçrayabiliyor."