Burcu Özberk İle İlhan Şen Aşk Mı Yaşıyorlar? Burcu Özberk Aradığı Aşkı Buldu!

Burcu Özberk ile İlhan Şen aşk mı yaşıyor? Bir dizi aşkı daha gerçeğe mi dönüştü? FOX TV'de yayınlanan Aşk, Mantık, İntikam dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, aynı dizideki partneri İlhan Şen ile aradığı mutluluğu buldu. Peki Burcu Özberk ile İlhan Şen aşk mı yaşıyor? Bir dizi aşkı daha gerçeğe mi dönüştü? Cevaplar haberimizde..

 

Burcu Özberk ile İlhan Şen aşk mı yaşıyor? Bir dizi aşkı daha gerçeğe mi dönüştü? FOX TV'de yayınlanan Aşk, Mantık, İntikam dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, aynı dizideki partneri İlhan Şen ile aradığı mutluluğu buldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Özberk, aynı dizideki partneri İlhan Şen ile aradığı mutluluğu buldu. Peki Burcu Özberk ile İlhan Şen aşk mı yaşıyor? Bir dizi aşkı daha gerçeğe mi dönüştü? Cevaplar haberimizde..

 

burcu ozberk ile ilhan sen ask mi yasiyorlar burcu ozberk aradigi aski buldu

 

Burcu Özberk ile İlhan Şen aşk mı yaşıyor?

 

FOX TV'de yayınlanan Aşk, Mantık, İntikam dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, aynı dizideki partneri İlhan Şen ile aradığı mutluluğu buldu. Aşk Mantık İntikam dizisinde oynayan Burcu Özberk ve İlhan Şen aşk yaşıyor. İkili bir mekan çıkışında beraber olduklarını saklamadı. Başrol oyuncuları, mutlu olduklarını ve ilişkilerinin güzel gittiğini söyledi