Burcu Kara'nın Acı Günü Anneannesi İçin Duygusal Satırlar Kaleme Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Kara, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anneannesinin vefat ettiğini belirtirken duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Kara, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anneannesinin vefat ettiğini belirtirken duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Kara, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anneannesinin vefat ettiğini belirtirken duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Unutulmayacak anılar bıraktın bize

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Canım anneannem. Böyle girmiştik bu yıla halbuki. Beraber ve sarılarak. Ne mutlu bana ki bu kışı bizimle ve bizim evimizde geçirdin. Unutulmayacak anılar bıraktın bize. Ama gitmek istedin ısrarla. Haklıydın. Ben olsam, ben de dedemin yanına gitmek isterdim. Bana her cümlesinde 'karıcım" diyen o melek adamın yanına. Güle güle anneannecim. Seni çok seviyoruz.Orda buluşmak üzere. Dedeme selam söyle..." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;