Burcu Kara'dan Hamilelik Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kara, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hamilelik pozlarıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kara, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hamilelik pozlarıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kara, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hamilelik pozlarıyla gündem oldu. 

 

Yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan Burcu Kara, geçtiğimiz hafta bebek beklediğini duyurmuştu. Hamileliğinin 6. ayına giren Kara, büyüyen karnını "5. ay bitti!" notuyla paylaştı. 2016'da yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturan oyuncu Burcu Kara, ilk çocuğu Ali Çınar'ı 2017 yılında kucağına almıştı. Geçtiğimiz hafta ikinci kez anne olacağını açıklayan Kara'dan hamilelik pozları geldi. Sosyal medya hesabını aktif kullanan 42 yaşındaki oyuncu, ilk kez karnı burnunda çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Ayak bileklerine kadar uzanan mavi bir elbiseyle objektif karşısına geçen Burcu Kara, hamileliğinin 6. ayına girdiğini ifade etti.

 

burcu kara dan hamilelik pozlari 1

 

"5. AY BİTTİ!"

 

Fotoğraflarda karnının iyice belirginleştiği görülen Kara, gönderisine "Göbeği ve bebeği merak edip soranlar için hamile fotoğrafı da bırakayım bu arşive' dedim. 5 ay bitti!" ifadelerini not düştü. Paylaşımıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören oyuncu, bebeğinin cinsiyetini ve adını henüz açıklamadı.

 

burcu kara dan hamilelik pozlari 2

 

"36 BEDEN GÜNLERİME ARA VERİYORUZ"

 

Geçtiğimiz hafta siyah elbisesiyle çekilen fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan Burcu Kara, hamile olduğunu şu sözlerle duyurmuştu:

 

Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketli bir Burcu'ya hazır olun!

 

burcu kara dan hamilelik pozlari 3



Etiketler: