Burcu Kara'dan Dikkat Çeken Enflasyon Ve Asgari Ücret Yorumu! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kara, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 8.500 TL olarak açıklanan asgari ücret kararıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kara, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 8.500 TL olarak açıklanan asgari ücret kararıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kara, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 8.500 TL olarak açıklanan asgari ücret kararıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Her geçen gün fiyatlar değişir mi yahu? Yazıktır, günahtır!!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda enflasyon ve 8500 TL olan asgari ücret için "Asgari ücret arttı da, enflasyon olmayan bir ortamda bu faydalı bir hareket. Biliyoruz ki şimdi yine her şeye zam gelicek. Çok büyük ve keskin ekonomik kararlar alınmadığı sürece, bu kısır döngü devam edicek. Her geçen gün fiyatlar değişir mi yahu? Yazıktır, günahtır!" ifadelerini kullanan Kara sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

burcu kara dan asgari ucret ve enflasyon ile ilgili carpici yorum