Burcu Biricik'ten Yeni Hamilelik Pozları! Beğeni Topladı!

Emre Yetkin ile mutlu bir evliliği olan ve şimdilerde anne olmak için gün sayan Burcu Biricik, doğuma sayılı günler kala karnı burnunda yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.

 

Son olarak "Camdaki Kız" adlı dizide rol alan Burcu Biricik, birkaç ay önce hamile olduğunu duyurmuştu. Bir kız bebek bekleyen ve heyecanı günden güne büyüyen ünlü oyuncu, kızına "Luna" adını vereceğini açıklamıştı.

 

burcu biricik ten yeni hamilelik pozlari begeni topladi

 

DOĞUM İÇİN GÜN SAYIYOR

 

burcu biricik ten yeni hamilelik pozlari begeni topladi

 

Şimdilerde doğum için gün sayan ünlü oyuncu, karnı burnunda yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı. Burcu Biricik, paylaşımına "Gülümse Luna gülümse" ifadelerini not düştü. İlk kez anne olmak için gün sayan Biricik'in hamilelik karelerine "Güzellik", "En güzel anne adayı", "Şu fotoğrafta Luna’nın kucağında olduğu versiyonunu beklemekten her gün ben dokuz doğuruyorum", "Maşallah" gibi yorumlar yapıldı. Öte yandan Burcu Biricik geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda hamilelik hakkında konuşmuş ve "Emre Bey'in düşünceleri nedir?" sorusuna yanıt vermişti. Ünlü isim, "Beklediğimiz bir şeydi. Sürpriz olmadı ama Emre kız çocuğu olacağı konusunda çok emindi. Kız istiyordu, evrene öyle bir enerji yolladı ki öyle oldu. Bakalım sağlıkla gelir inşallah" demişti.



Etiketler: