Buray'dan Sonra Gökçe de Fenomenlere İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı Gökçe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Buray'ın fenomenler için yaptığı açıklamalara destek vererek sosyal medya fenomenleriyle ilgili ilginç ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı Gökçe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Buray'ın fenomenler için yaptığı açıklamalara destek vererek sosyal medya fenomenleriyle ilgili ilginç ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gökçe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Buray'ın fenomenler için yaptığı açıklamalara destek vererek sosyal medya fenomenleriyle ilgili ilginç ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Güzel sanatlar mezunuyum. Piyano eğitimim var, tiyatro mezunuyum, iki dil biliyorum, davul çalıyorum. Iki sene şan dersi aldım, 20 yaşımdan beri sahnedeyim. Tavsiyem: kutu açın, küfür edin, makyaj videosu çekin. Daha değerli" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. Buray geçtiğimiz günlerde “Fenomen patlaması yaşandı. Herkes kanal açıyor, hem de birçoğunun topluma verecekleri ellerinde hiçbir şey yok! Boş boş muhabbet” demişti.

 

İşte o paylaşım;



Etiketler: