Burak Yörük'ün Sevgilisi Tuana Yılmaz Single Çıkardı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Seversin dizisinde canlandırdığı Tolga karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz şarkıcılığa soyunurken, ilk single'ını düzenlediği davet ile tanıttı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Seversin dizisinde canlandırdığı Tolga karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz şarkıcılığa soyunurken, ilk single'ını düzenlediği davet ile tanıttı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve rol aldığı Seversin dizisinde canlandırdığı Tolga karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz şarkıcılığa soyunurken, ilk single'ını düzenlediği davet ile tanıttı.

 

Müzik şirketi kurdu, ilk projesi sevgilisine!

 

CNN Türk'ün haberine göre; Kanal D’deki ‘Seversin’de ‘Tolga’yı canlandıran Burak Yörük’ün sevgilisi Tuana Yılmaz şarkıcılığa soyunup ‘Ne Olur Kal’ adlı bir single çıkardı. Önceki akşam Galataport’ta düzenlenen tanıtım partisine ‘Seversin’in tüm oyuncuları katıldı. Tuana Yılmaz “Bu benim ilk şarkım. Çok heyecanlıyım” dedi. Burak Yörük de “Tuana benim her şeyim. Fatih Aksoy ile müzik şirketi kurduk. İlk projemiz de bu oldu” diye konuştu.