Burak Yörük'ün Sevgilisi Tuana Yılmaz'dan Dikkat Çeken Sosyal Medya Paylaşımları!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Yörük'ün uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Tuana Yılmaz'ın sosyal medya paylaşımları gündemden düşmüyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Yörük'ün uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Tuana Yılmaz'ın sosyal medya paylaşımları gündemden düşmüyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Yörük'ün uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Tuana Yılmaz'ın sosyal medya paylaşımları gündemden düşmüyor.

 

Güzelliği ile büyülüyor! 

 

Instagram'da yaptığı paylaşımlarda doğal güzelliği ile büyüleyen Yılmaz, takipçilerinden yaptığı paylaşımlarda yoğun ilgi görmeyi sürdürüyor. 

 

Tuana Yılmaz kimdir? 

 

Tuana Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan Tuana Yılmaz ürün tasarımcısıdır ve ünlü oyuncu Burak Yörük ile yaşadığı aşk ile gündemdedir. Eğitimini İsanbul Teknik Üniversitesi ve Politecnico di Milano'da tamamlayan Yılmaz kaykay yapmayı ve ATV kullanmayı çok sevmektedir. Sosyal medyada hayvansever kişiliği ile yoğun övgü alan Yılmaz, bir köpek sahibidir. 22 Haziran tarihinde dünyaya gelen Yılmaz, seyahat etmeyi sevmektedir ve birçok ülkeye seyahat etmiştir. Güzelliği ile yoğun övgü alan Yılmaz, sosyal medyada takipçileri tarafından Margot Robbie'ye benzetilmektedir. Oyun oynamayı çok seven Yılmaz, Twitch yayınlarıyla dikkat çekmektedir. Instagram'da 65.1K takipçisi bulunan Yılmaz sosyal medyada başarısını her geçen gün arttırmaktadır. 

 

 

İşte Tuana Yılmaz'ın dikkat çeken sosyal medya paylaşımları;

 

burak yoruk un sevgilisi tuana yilmaz dan dikkat ceken sosyal medya paylasimlari 1

 

 

burak yoruk un sevgilisi tuana yilmaz dan dikkat ceken sosyal medya paylasimlari 2

 

burak yoruk un sevgilisi tuana yilmaz dan dikkat ceken sosyal medya paylasimlari 3

 

burak yoruk un sevgilisi tuana yilmaz dan dikkat ceken sosyal medya paylasimlari 4

 

burak yoruk un sevgilisi tuana yilmaz dan dikkat ceken sosyal medya paylasimlari 5

 

burak yoruk un sevgilisi tuana yilmaz dan dikkat ceken sosyal medya paylasimlari 6

 

burak yoruk un sevgilisi tuana yilmaz dan dikkat ceken sosyal medya paylasimlari 7