Burak Yörük'ten Yumruk Olayı İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada İETT otobüs şoförüne attığı yumruk ile gündem olan ve geniş kitlelerin tepkisini çeken Aşk Mantık İntikam dizisinin Çınar'ı ünlü oyuncu Burak Yörük, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada görüntülerle ilgili konuştu. 

 

Sosyal medyada İETT otobüs şoförüne attığı yumruk ile gündem olan ve geniş kitlelerin tepkisini çeken Aşk Mantık İntikam dizisinin Çınar'ı ünlü oyuncu Burak Yörük, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada görüntülerle ilgili konuştu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Aşk Mantık İntikam dizisinin Çınar'ı ünlü oyuncu Burak Yörük, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada görüntülerle ilgili konuştu. 

 

Yumruk attığı görüntüler için konuştu!

 

Sosyal medyada İETT otobüs şoförüne attığı yumruk ile gündem olan ve geniş kitlelerin tepkisini çeken Aşk Mantık İntikam dizisinin Çınar'ı ünlü oyuncu Burak Yörük, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada görüntülerle ilgili konuştu. Yörük Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Şiddetin her türlüsüne karşıyım. İşim dışında böyle bir olayla anılmak zorunda kaldığım için herkesten özür dilerim." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu özür diledi. 

 

İşte o açıklama;

 

burak yoruk iett soforune attigi yumruk icin ozur diledi