Burak Sergen Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Burak Sergen kimdir? Sadakatsiz dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Sergen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burak Sergen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Burak Sergen kimdir? Sadakatsiz dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Sergen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Sergen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burak Sergen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

burak sergen kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Burak Sergen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Burak Sergen kimdir? Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Hâlen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. Gerçek adı Burak Reis Sergen'dir. 1.81 metre boyunda ve 85 kilodur. 9 Şubat 1961'de Ankara'da doğdu. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarından mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosunda yapıp Ankara Devlet Tiyatrosuna girdi. Devlet tiyatrolarındaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarında öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca televizyon ve sinema filmlerinde oynadı.

 

Çoğunlukla Devlet Tiyatroları'nda görevler alan Sergen, Tiyatro kare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da, yönetmen ve oyuncu olarak olarak görevler aldı. Polis radyosunun kurulduğu dönemlerde ve daha sonra Radio Contact'ta kendi programını hazırlayıp sundu. Televizyon ve sinema filmlerinde oynamakta olduğu rollerin yanı sıra İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda görevine de devam etmektedir. Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan ‘’Kara Sevda’’ dizisinde "Galip Kozcuoğlu" karakterini canlandırmaktadır. Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayıp 2016'da da devam eden, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamaktadır.

 

Oyuncu ve şarkıcı Pamela Spence'le kısa süren bir evlilik yapan Burak Sergen, 1999 yılında kendisi gibi oyuncu olan Işıl Sergen'le evlenmiş, evliliğini 2018 de bitirmiştir.  Cansın (d. 2009) adında bir erkek çocuk babasıdır. Sergen son oynadığı dizilerden "Kara Sevda"da Galip karakterini, "Çukur" dizisinde Baykal karakterini canlandırdı. 2019 yılından itibaren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Feyyaz karakterine hayat vermiştir. Yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.



Etiketler: