Burak Özçivit Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Burak Özçivit kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Özçivit ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burak Özçivit kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Burak Özçivit kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Özçivit ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Özçivit ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burak Özçivit kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

burak ozcivit kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Burak Özçivit kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984'te İstanbul'da Bülent Özçivit ve Ceyhan Özçivit'in oğlu olarak dünyaya geldi. Burçun Özçivit adında bir kız kardeşi var. 2000 yılında Kazım İşmen Lisesinden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümünde eğitim gördü.Burak Özçivit,  24 Aralık 1984 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açtı. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi’ni başarıyla tamamladıktan sonra üniversiteyi kazanarak, Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümünden mezun oldu. Oyunculuk hayatına ilk adımı 2003'de Best Model Of Turkey yarışmasındaki performansı sayesinde attı. Ünlü oyuncu, yarışmadan “Gelecek Vadeden” olarak unvan aldı. Uğurkan Erez Ajans ile çalışıp mankenlik yapan oyuncu, yarışmaya 2005 yılında yeniden katılarak birinci oldu. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev yaptı. Bu başarıyı yakalamasından dolayı oyuncuya dizi, film, reklam ve defile teklifleri geldi. Faruk Sayaç, Tween, Abbate, Network gibi ünlü markaların tanıtımları için modellik yaptı. Şuanda ise mankenliği bırakmıştır.

 

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 (-18) dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşadı. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır.  Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl 'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011-2012 tarihinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştı. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır.2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamuran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyazperdeye dönmüştür.2015 yılında başlayan ve 2017’de final yapan Kara Sevda dizisinde rol almaktaydı. Babası serbest meslek çalışır; annesi ev hanımıdır. Burçin adında bir kız kardeşi vardır. Kardeşi evlidir ve kardeşinin bir kız çocuğu vardır. 2015 yılında Fahriye Evcen ile ilişkisi başladı.29 Haziran 2017 tarihinde, Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen törenle evlendi.