Burak Güngör Wuhan'dan Kurtarılan Türk İle Röportaj Yaptı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda Çin'in Wuhan kentinde yaşayan fakat Türkiye'nin operasyonuyla kurtarılan Hayriye Nur Kılınç ile corona virüsü hakkında bir röportaj gerçekleştirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda Çin'in Wuhan kentinde yaşayan fakat Türkiye'nin operasyonuyla kurtarılan Hayriye Nur Kılınç ile corona virüsü hakkında bir röportaj gerçekleştirdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda Çin'in Wuhan kentinde yaşayan fakat Türkiye'nin operasyonuyla kurtarılan Hayriye Nur Kılınç ile corona virüsü hakkında bir röportaj gerçekleştirdi.

 

Yayınladığı videosunda Çin'in Wuhan kentinde yaşayan fakat Türkiye'nin operasyonuyla kurtarılan Hayriye Nur Kılınç ile corona virüsü hakkında bir söyleşi gerçekleştiren ünlü sosyal medya fenomeni corona virüsü ile ilgili bilinmeyenleri açıklarken, Çin'de yaşam ve Çin'in son durumuyla ilgili de Kılınç'ın görüşlerini aldı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Burak Güngör'ün o röportajı;