Burak Güngör Gündemi Sarsan Om Sayf Olayı Hakkındaki Gerçekleri Anlattı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda geçen hafta yayınlandığu gizemli bir video ile Youtube'a veda ettiğini açıklayan Suriyeli ünlü Youtuber Om Sayf (Ümmü Seif)'in kimliği belirsiz kişiler tarafından tehdit edildiği ve kaçırıldığı iddiasıyla ilgili araştırmalarını ve olayın gerçek yüzünü anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda geçen hafta yayınlandığu gizemli bir video ile Youtube'a veda ettiğini açıklayan Suriyeli ünlü Youtuber Om Sayf (Ümmü Seif)'in kimliği belirsiz kişiler tarafından tehdit edildiği ve kaçırıldığı iddiasıyla ilgili araştırmalarını ve olayın gerçek yüzünü anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda geçen hafta yayınlandığu gizemli bir video ile Youtube'a veda ettiğini açıklayan Suriyeli ünlü Youtuber Om Sayf (Ümmü Seif)'in kimliği belirsiz kişiler tarafından tehdit edildiği ve kaçırıldığı iddiasıyla ilgili araştırmalarını ve olayın gerçek yüzünü anlattı. 

 

Tehdit Eden kişilerin isimleri Enes ve Kazım! 

 

Yayınladığı videosunda Ümmü Seif (Om Sayf) ile ilgili "Olayın kilit ismi Civara isminde bir adam. Kardeşi kendisini 4 yıl önce Civara isimli bir arkadaşıyla tanıştırmış ve bu arkadaşı hikayesini duyunca kendisine Youtube kanalı açmayı önermiş. Kendisi bunu kabul etmeyince Civara o zaman gel hikayeni benim kanalımdan yayınla deyince yayınladığı bir videoda hikayesini anlatmaya karar vermiş. Tercüman Hanife'nin söylediklerine göre Arapça yayınlanan bu videosunda 4 yıldır hayatının bir anlamı olmadığından bahseden Om Sayf Enes ve Kazım El Toube isimli iki kişi tarafından tehdit edildiğini ve yayınladığı videoyu ünlü olmak için değil, tamamen hikayesini insanlara duyurup yardım istemek için yaptığını söylemiş" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

Ayrıntıları aşağıdan öğrenebilirsiniz.