Burak Güngör'den Gaga Bulut'a Çok Ağır Sözler! Sen Çok Zavallı Bir İnsansın!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, Gaga Bulut'un kendisiyle ilgili aldatma iddialarına yanıt verirken, çok ağır sözler söyledi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, Gaga Bulut'un kendisiyle ilgili aldatma iddialarına yanıt verirken, çok ağır sözler söyledi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle ve yaptığı açıklamalarla magazin gündemine damga vuran ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, Gaga Bulut'un kendisiyle ilgili aldatma iddialarına yanıt verirken, çok ağır sözler söyledi. 

 

Yayınladığı videosunda Gaga Bulut'un önceki gün yayınladığı videosunda Cemre Solmaz ve Ceren Yaldız ile ilgili bel altı esprileri ve Meriç İzgü'ye yaftaladığı "gay" iftirasıyla ilgili konuşan Güngör bu durumları çok ağır sözlerle eleştirirken "sosyal medyada içerik üreten herkesin bu mecradan para kazanması gerek bunun için ayakta durmak lazım. Fakat içerik üretirken, ahlakında, edebinden, terbiyenden ve onurundan ödün vererek bu işleri yapıyorsan sen zavallı bir insansın demektir. Dün izlediğim canlı yayından sonra bundan sonra fikrim değişmez sen gerçekten çok zavallı bir insansın" ifadelerini kullandı. 

 

Bir daha kimse free Gaga Bulut yazamaz! 

 

Daha önce bu tip yayınları yüzünden Bulut'un hakkında dava açıldığını söyleyen Güngör, "Daha sen bir yıl önce bu tip dengesiz yayınların yüzünden hapisteydin. O zaman seni sevmeyenler bile ya burada neler oluyor kimse yargılanmıyor bu çocuk hapiste çıksın diye kampanya düzenlediler ve bu kampanya sonucunda çıktın. Daha çıktın çıkar çıkmaz yine başladın saçma sapan bel altı vuran, insanların cinsel yönelimleriyle ilgili saçma sapan yorumlar yapmaya. Bu sefer biri sana dava açar yine hapse girersen bu sefer kimse seninle ilgili ama Free Gaga Bulut diye etiket açmaz öyle bir dünya yok bilgin olsun" ifadelerini kullandı. 

 

Burak Güngör aldattı mevzusu! 

 

Gaga Bulut, önceki gün yayınladığı videosunda Burak Güngör'ün kendisi hakkındaki ağır sözleri için "Bu pislik adamla fazla muhattap olmak istemiyorum ama sen Şeyda Erdoğan'ı aldattığında biz seninle ilgili bir şey dememiştik. Seninle muhattap olmak istemiyorum çünkü sen benim çapımda değilsin git ötede havla" ifadelerini kullanırken, Güngör bu sözlere yine aynı sert sözlerle cevap verdi. 

 

Güngör yaptığı açıklamada Bulut'un "Şeyda Erdoğan'ı aldattı" iddiaları için "Benim hakkımda video yayınlayacağını söylemişsin. Eğer ben bu videoyu yayınladığımda sen daha o videoyu yayınlanmamışsan ve yayınlamayacaksan adam madam değilsin bu sana ilk söyleyeceğim şey. Benim için magazinci olmuş şimdi rezil herif demişsin. Ben Allah'a çok şükür 4-5 senedir sosyal medyada bir kimlik çiziyorum. Dostlarım var, sevdiğim insanlar var, beni seven insanlar var, sevmeyen insanlar var. Hatta tırnak içinde düşmanlarım da var. Fakat benle düşman olan insan bile benim bir duruşum olduğunu bilir. Benim geçmişimde hiç rezil bir hareket yoktur ama senin geçmişinde çok rezil hareketlerin var. İnsanlar zaten Gaga Bulut yazdıkları zaman birşeyler çıkıyor. Araştırıp görebilirsiniz. Bunun için aramızda bir rezil varsa o kesinlikle sensin. 

 

Eski sevgilimi aldatma mevzusuna gelecek olursak, bu çok çirkin bir açıklama bu arada. Diyor ki eski sevgilisini aldattı o nasıl şimdi böyle konuşabiliyor. Lan böyle birşey yok da isterse hatta eskiden hayatımda olan insan da bununla ilgili bir açıklama yapabilir ama seni çok dikkate alacağını zannetmiyorum. Böyle bir şey yok. Ben kimseyi falan aldatmadım. Bu arada şunu da söyliyim o eski ilişkim içindeki ilişkim senin o leş ağzına yakışmayacak kadar temiz bir ilişkiydi. Senin o pis ağzına aldırmam ben o ilişkiyi onu sen bir geçeceksin." şeklinde yanıtladı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.