Burak Güngör'den Enes Batur'a Yapılan Deprem Yardımı Linçi İle İlgili Dikkat Çeken Yorum!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı Ateş Hattı serisinin yeni bölümünde Enes Batur'u deprem yardım yapmadığı için linçleyen kullanıcılara seslenirken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı Ateş Hattı serisinin yeni bölümünde Enes Batur'u deprem yardım yapmadığı için linçleyen kullanıcılara seslenirken, çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı Ateş Hattı serisinin yeni bölümünde Enes Batur'u deprem yardım yapmadığı için linçleyen kullanıcılara seslenirken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Yayınladığı videosunda Enes Batur'a gösterilen deprem yardımı tepkisi ile ilgili "Enes Batur niye yardım yapmadı diye Enes Batur’u linçliyor. Nereden biliyorsun? Bak yardım yapmadı diye linçlemiyor aslında, yardım yaptıysa niye duyurmadı. Enes Batur belki de yardım yapmıştır, belki de yapmamıştır. Bu sorunun cevabını ancak kendisi verebilir ama bu konudan dolayı linç etmek çok saçma. Yani bir insan yardım yaptığında duyurdu diye prim oluyor. Bir insan yardım yaptığında duyurmayınca da linç yiyiyor." ifadelerini kullanan Güngör sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o video;