Burak Deniz'den Nilperi Şahinkaya Ve Dava Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz, önceki gün bir mekanda sevgilisi Didem Soydan ile yemek yerken objektiflere yansırken, çıkışta geçtiğimiz haftalarda Nilperi Şahinkaya ile ilgili yaşadığı olay ve dava ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz, önceki gün bir mekanda sevgilisi Didem Soydan ile yemek yerken objektiflere yansırken, çıkışta geçtiğimiz haftalarda Nilperi Şahinkaya ile ilgili yaşadığı olay ve dava ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz, önceki gün bir mekanda sevgilisi Didem Soydan ile yemek yerken objektiflere yansırken, çıkışta geçtiğimiz haftalarda Nilperi Şahinkaya ile ilgili yaşadığı olay ve dava ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Geçtiğimiz ay oyuncu Burak Deniz ile Nilperi Şahinkaya arasında tatsız bir olay yaşanmıştı. Adana'da aynı otelde konaklayan Şahinkaya, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşları Deniz'in hakaretlerine maruz kalmıştı. Olay sonrası sosyal medya hesabından özür dilese de Burak Deniz hakkında dava açılmıştı. Dün akşam Nişantaşı'ndaki bir mekan çıkışında görüntülenen Deniz, konuyla ilgili "İki taraf da aslında gerekli açıklamayı yaptı. Şu an avukatlar ilgileniyor" ifadelerini kullandı. Rol aldığı dizinin çekimleri nedeniyle Adana'da bulunan Burak Deniz, gittiği bir otelde Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile tartışmıştı. 29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni sebebiyle Adana'da bulunan Şahinkaya, olayla ilgili olarak "Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım" şeklinde açıklama yapmıştı.

 

"BİZ AYRI KALMIYORUZ”

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Burak Deniz, dün akşam model sevgilisi Didem Soydan ile Nişantaşı'ndaki bir mekanda yemek yedi. Mekandan ilk çıkan isim ise Soydan oldu. Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü manken, "Burak Bey ile bir süredir görüşemiyordunuz, hasret giderdiniz mi?" şeklindeki soruya "Ben zaten sık sık Adana'ya gidiyorum. Biz ayrı kalmıyoruz" yanıtını verdikten sonra sevgilisini beklemeden oradan ayrıldı.

 

"AVUKATLAR İLGİLENİYOR”

 

Deniz'e, geçtiğimiz ay Adana'daki bir otelde meslektaşı Nilperi Şahinkaya'ya hakaret etmesi ve ardından özür dilese de olayın mahkemeye taşınması hatırlatıldı. 31 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili "İki taraf da aslında gerekli açıklamayı yaptı. Bence daha fazla konuşmaya gerek yok. Allah herkesin yolunu açık etsin. Şu an avukatlar ilgileniyor. Dava açılacak mı, açılmayacak mı bilmiyorum" şeklinde konuştu.