Bülent Ersoy Yeni Orkestra Arayışlarına Başladı!

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta konser vermek için gittiği adada sahte PCR testi yüzünden orkestrası tutuklanan ve aralarında gerilim yaşanan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, yaşanan gelişmelerin ardından yeni bir orkestra ile çalışmak için arayışlara başladı. 

 

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta konser vermek için gittiği adada sahte PCR testi yüzünden orkestrası tutuklanan ve aralarında gerilim yaşanan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, yaşanan gelişmelerin ardından yeni bir orkestra ile çalışmak için arayışlara başladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemde olan ünlü sanatçı Bülent Ersoy orkestrası ile yaşadığı gerilim sonrasında yeni bir orkestra ile çalışmak için arayışlara başladı. 

 

Orkestra ekibinin sahte PCR testi göstermek suçundan Kıbrıs’ta 1 ay hapis yatmaları üzerine yaşanan olaylarda tahliye olan orkestra ekibi ile Bülent Ersoy arasında polemik yaşanmıştı. Magazin Burada'nın haberine göre; yaşanan olaylar sonrası Ersoy, kendisine yeni bir orkestra arayışına geçmeye başladı. İstanbul'da çalışacak kimseyi bulamayan Ersoy Ankara ve İzmir'de arayışa geçti.