Bülent Ersoy'un Daha Önce Hiç Yayınlanmamış Tenis Oynadığı Fotoğraf Gündem Oldu!

Son dönemde yaptığı programla gündemde olan ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un daha önce hiç yayınlanmamış tenis oynarken çekilen görseli sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı programla gündemde olan ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un daha önce hiç yayınlanmamış tenis oynarken çekilen görseli sosyal medyada gündem oldu. 

 

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, arşivinde bulunan Bülent Ersoy’un hiçbir yerde görülmemiş bir fotoğrafını yayımladı. Fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Onur Akay, kendi internet sitesinde “Yalı Çapkını senaristlerine açık mektup!” başlıklı bir yazı kaleme alarak dizinin senaristlerine arşivinde bulunan Bülent Ersoy’un hiçbir yerde görülmemiş bir fotoğrafıyla seslendi.

 

Dünya Güzellerim Masada programının yorumcularından Bülent Ersoy da Yalı Çapkını dizisi hakkında konuşmuş ve senaristlere senaryoda değişiklik yapılması için seslenmişti. Diva, dizideki Pelin karakterinin hamilelik olayının sona ermemesi durumunda, diziyi izlemeyeceğini belirtmişti.

 

bulent ersoy un tenis oynarken cekilmis gorseli sosyal medyada gundem oldu

Fotoğraf @OnurAkay

 

'TENİSİN MODA OLMASINI SAĞLAYAN ERSOY’DUR'

 

Onur Akay, “Bülent Ersoy, bazen kostümlerinin tarzıyla, bazen aksesuarlarıyla, bazen de takma tırnaklarıyla her zaman sosyal medyanın gündeminde kalır, reytingleri hep zirvededir ve yaptığı açıklamalar da  magazin gündeminde polemiklerin kapısını açar. Kostümlerinden bahsedince şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Diva, her zaman modanın önünde ve modanın da öncüsüdür. Mesela şöyle bir örnek vermek isterim. Magazin dünyasında "tenis" deyince akla gelen ilk isim kim desem? Herkes Hülya Avşar diyecektir. Ancak tenisin bile moda olmasını sağlayan yine Bülent Ersoy’dur. Magazin dünyasında Herkesten önce tenis oynamıştır. Avşar, 1992 yılında özel ders alarak tenise başlamıştır. Hatta arşivimde, Bülent Ersoy’un tenis oynarken çekilmiş hiçbir yerde olmayan bir fotoğrafı da var” ifadelerini kullanarak, Ersoy’un 80’li yılların başında tenis oynarken fotoğrafını paylaştı. Düzgün fiziğiyle dikkatleri çeken Ersoy'un 80'li yıllara ait olan bu karesi sosyal medya gündemine oturdu. 



Etiketler: