Bülent Ersoy'dan Program Sitemi! '1 Ay Önce İlişiğimi Kesmiş Bulunmaktayım!'

Son dönemde özellikle merhum sanatçı Zeki Müren ile ilgili iddialarıyla magazin gündeminde yer alan ünlü sanatçı Bülent Ersoy sosyal medya sayfasından yaptığı sitem ile gündem oldu. 

 

Bülent Ersoy, 'Dünya Güzellerim Masada' adlı YouTube programından ayrılmasına rağmen adının hala yer almasından dolayı isyan etti. İşte 'diva'nın isyanı… Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bir süredir Safiye Soyman ve Banu Alkan ile Dünya Güzellerim Masada programında yorumculuk yapıyordu. Ünlü sanatçı, geçtiğimiz ay 'Dünya Güzellerim Masada' programının yorumculuğundan ayrıldığını açıkladı. Bir ay önce programdan ayrıldığını söyleyen Ersoy, yeni bölüm tanıtımda kendi adının geçmesine de sitem etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ersoy, şu ifadeleri kullandı:  

 

"1 AY ÖNCE İLİŞİĞİMİ KESMİŞ BULUNMAKTAYIM”

 

"Muhterem takipçilerim Dünya Güzellerim Masada adlı YouTube programı ile kendi insiyatifimle 1 ay önce ilişiğimi kesmiş bulunmaktayım. Bütün bu gerçeklerin bilinmesine rağmen bugün yayınlanan bölümde benim adım ve sayfa etiketim sanki ben hala bu programdaymış gibi yazılmış ve bu etik olmayan davranışta eminim en kısa zamanda ilgililerce dikkate alınıp düzeltilecektir" ifadelerini kullandı.



Etiketler: