Buket Aydın'ın Reklam Filminden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker Buket Aydın'ın yeni projesi olan bir reklam filminden alacağı ücret dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker Buket Aydın'ın yeni projesi olan bir reklam filminden alacağı ücret dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Buket Aydın'ın yeni yer alacağı bir reklam filmi projesinden alacağı ücret dudak uçuklattı. 

 

Servet kazanacak!

 

Yasemin'in haberine göre; Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren spiker Buket Aydın'ın rol alacağı yeni reklam filminden kazandığı ücret resmen servet değerinde. Daha önce de bir araba markasının reklam filminde boy gösteren Aydın, yeni projesiyle servetine servet kattı. Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen spiker Buket Aydın, hem başarılı kariyeri hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medya hesabında da oldukça aktif olan ünlü spiker, her paylaşımıyla binlerce beğeni ve yorum topluyor. Popüleritesini oldukça arttıran Aydın bir reklam filminde rol alacağını açıkladı. 37 yaşındaki ünlü ismin reklam filmi projesinden kazandığı rakam ise duyanları şoke etti. Daha önce İtalyan bir araba markasının reklam filminde oynayan ünlü spiker, yeni projesiyle 1.5 milyon TL kazanacak.



Etiketler: