Buket Aydın'ın Başlattığı İyilik Hareketinde Ev Hediye Edilen SMA'lı Aile Belli Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Buket Aydın'ın başlattığı iyilik hareketinde ev hediye edilen SMA'lı aile belli oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Buket Aydın'ın başlattığı iyilik hareketinde ev hediye edilen SMA'lı aile belli oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Buket Aydın'ın başlattığı iyilik hareketinde ev hediye edilen SMA'lı aile belli oldu. 

 

İyilik hareketi başlatan Buket Aydın, iş insanı Hakan Cengiz ile Solo Yatırım Holding’in İstinye Park Da Mario’da yapılan Işıltılı Evler lansmanında daha önce kendilerine ulaşmaları için duyurular yapılan aileler arasından seçerek 2+1 daire verecekleri SMA hastası bebeği açıkladılar.

 

Buket Aydın yaptıkları bu yardımın herkese örnek ve teşvik olmasını istedikleri için açıkladıkları vuruladıktan sonra seçtikleri SMA hastası bebeğin, kamuoyunda büyük ses getiren annesinin istemeyerek çöpe atın dediği Göktuğ ( Altunöz) Bebek olduğunu duyururken gözleri doldu.

 

buket aydin in baslattigi iyilik hareketinde ev hediye edilen sma li aile belli oldu



Etiketler: