Buket Aydın Hakkında Yapılan Yalan Habere İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü spiker Buket Aydın, dün Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayında söylemediği sözlerin haberleştirilmesine isyan ederken mahkeme önünde hesaplaşacağız dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü spiker Buket Aydın, dün Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayında söylemediği sözlerin haberleştirilmesine isyan ederken mahkeme önünde hesaplaşacağız dedi. Son dönemde Kanal D'deki görevinden istifa ettikten sonra 7 yıllık eşinden tek celsede boşanan ünlü haber spikeri Buket Aydın, dün Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayında söylemediği sözlerin haberleştirilmesine isyan ederken mahkeme önünde hesaplaşacağız dedi.

 

Demirören Medya Grubu'ndan istifa ettikten sonra 7 yıllık eşinden tek celsede boşanan sunucu Buket Aydın, adım atsa haber oluyor. Aydın son olarak hakkında çıkan yalan haberlere isyan etti. Buket Aydın, "katıldığım yayından sözlerimi alıp farklı şekilde yayınlıyorsunuz" dedi ve dava açacağını söyledi. Aydın için sanki son işinden bahsediyormuş gibi: "Bu sektörde çok darbe yedim, sırtımdan vurdular. İntikamım acı olacak" dediği haberi yapıldı.

 

İşte o açıklama;