Britney Spears Yeni Bir Kitap Üzerinde Çalışmaya Başladı!

Bir yıl önce anılarını yayınlayan Britney Spears şimdi yeni bir kitap üzerinde çalışmaya başladığını açıkladı.

 

42 yaşındaki şarkıcı, “İçimdeki Kadın” adlı anılarının yayınlanmasından bir yıl sonra yeni bir kitap için çalakalem çalıştığını Instagram hesabından hayranlarına duyurdu, “Bu romanla kendimi tanımak istiyorum” dedi.

 

Britney kitabında Pamela Anderson, Natalie Portman gibi yıldızlardan da söz ediyor. Örneğin, Natalie Portman’ı şöyle anlatıyor: “New York sokaklarında köpeğimi gezdirirken onla karşılaştım. O da köpeğini gezdiriyordu. Daha ilginci ikimiz de aynı gömleği giymiştik.”

 

Britney Spears kitabında elbette başka ünlülerden de söz ediyor. Örneğin, “Toxic” grubunun şarkıcısı Camila Cabello’nun hem şirin, hem de eğlenceli olduğunu yazıyor, “Telerealite” yıldızı Kendall Jenner’in ise “Benim güzel olmamdan daha normal ne olabilir” dediğini söylüyor. Sonra, Drew Barrymore ve Selena Gomez gibi aktristlere geçiyor, onların gerçekten muhteşem olduklarını belirtiyor.

 

Sonra sıra özlemlere geliyor: “Arkadaşlarımla gülüp eğlendiğimiz gençlik yıllarını özlüyorum. Yıllar geçiyor, evleniyorsunuz, gençlik arkadaşlarınızdan kopuyorsunuz. Hayat böyle bir şey.”