Britney Spears'ın Makyözünden Dikkat Çeken Britney Spears Açıklaması!

Britney Spears'ın makyaj artisti Maxi, katıldığı bir podcast programında Britney Spears ile ilgili önemli açıklamalar yaparken, Britney'nin evlenmesinin, çocuk sahibi olmasının engellendiğini iddia etti.

 

Britney Spears'ın makyaj artisti Maxi, katıldığı bir podcast programında Britney Spears ile ilgili önemli açıklamalar yaparken, Britney'nin evlenmesinin, çocuk sahibi olmasının engellendiğini iddia etti. Maxi geçtiğimiz perşembe günü bir podcast'e konuk oldu ve Britney'nin erkek arkadaşı Sam Asghari ile olan ilişkisinde bile çok az özerkliğe sahip olduğunu söyledi.

 

Maxi yaptığı açıklamada Britney Spears için "Bugün hala kontrol ettikleri olaylar arasında bir bebeğinin olup olmadığı, evlenip evlenmediği, arkadaşlarının kim olduğu gibi şeyler var. Onun bebek sahibi olmasını engelleyecek tarzı şeylerden bahsediyorum. Muhtemelen şimdiye kadar Sam ile evlenip, çocuk sahibi olacaktı. Çevresinde arkadaş grupları olurdu." ifadelerini kullandı. Hala Britney için bir umut olduğunu söylenen Maxi, üzücü ama Britney'nin iyileştiğini söyledi. Ayrıca Maxi 2016 yılında Britney'nin babası Jamie Spears'ın Sam Asghari ile buzlu bir ilişkisi olduğunu söyledi.

 

Britney Spears cocuk



Etiketler: