Brezilyalı TV Yıldızı Luana Andrade'nin Trajik Ölümü Gündem Oldu! Yağ Aldırma Ameliyatı Sırasında Öldü!

Brezilya'da Influencer ve reality show yıldızı olarak büyük bir üne sahip olan Luana Andrade'nin trajik ölümü gündem oldu. 

 

Brezilya'da Influencer ve reality show yıldızı olarak büyük bir üne sahip olan Luana Andrade'nin trajik ölümü gündem oldu. 

 

Haber Global'de yer alan habere göre; Brezilyalı ünlü televizyon yıldızı Luana Andrade, dizlerindeki yağları aldırmak için yattığı ameliyat masasına yattı. 29 yaşındaki ünlü isim ameliyat sırasında oluşan komplikasyonlar sonucu hayatını kaybetti.

 

brezilyali yildiz luana andrade nin trajik olumu olay oldu

 

Yağ aldırma ameliyatında hayatını kaybetti!

 

Brezilya'da ünlü televizyon yıldızı Luana Andrade, diz liposakşını ameliyatında yaşanan komplikasyonlar sonucu hayatını kaybetti. Ülkede influencer ve reality show yıldızı olarak büyük üne sahip yıldız, dizlerindeki yağları aldırmak için ameliyat masasına yatmıştı. Hafta başında Sao Paola’daki Sao Luiz Hastanesi’nde ameliyata giren 29 yaşındaki ünlü ismin, ameliyat sırasında nefes alma güçlüğü çektiği ve kalp krizi geçirdiği bildirildi. Hastaneden yapılan açıklamada, Andrade'nin kriz geçirmesi üzerine ameliyata hemen son verildiği ancak kanın damar yolunu tıkaması nedeniyle genç kadının hayatını kaybettiği belirtildi. Genç ismin resmi ölüm nedeni kayıtlara 'akciğer embolisi' olarak geçti. Modellik de yapan ve kendi giyim markası bulunan Andrade’nin erkek arkadaşı João Haddad, Instagram mesajında "Hayatımın en büyük kabusunu yaşıyorum" ifadelerini kullandı. Çift, geçen sene 'Power Couple Brasil 6' isimli çöpçatanlık yarışmasıyla televizyon dünyasında şöhret olmuştu.