Brezilya'da Sıcak Hava Dalgası! Taylor Swift Hayranlarını Fena Çarptı!

Taylor Switt, Brezilya konserlerinin ilk durağı olan Rio de Janeiro’da nefes almayı bile güçleştiren bir sıcak dalgasında sahneye çıktı. Konserden hemen önce 23 yaşındaki bir hayranı bayıldı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Switt, sosyal medya hesabından “Bu ölümün beni ne kadar üzdüğünü anlatacak sözcük bile bulamıyorum” dedi.

 

Taylor Switt geçenlerde “Eras Tour” adını verdiği dünya turnesinin Güney Amerika aşamasına başladı. Ancak Brezilya’da işler yolunda gitmedi. Çünkü ülke günlerdir aşırı sıcak dalgasının etkisi altında. İlk konserinde hissedilen sıcaklık 58,5 dereceye ulaştı.Bir çok seyirci bayıldı. 23 yaşındaki Ana Clara Benedides adlı 23 yaşındaki bir hayran kurtarılamadı. Kalbi durdu ve öldü.

 

İtfaiyeciler, Taylar Switt’in konserinin düzenlendiği statta binlerce seyircinin bayıldığını kaydettiler. Ayrıca çok sayıda kişi de su kaybı belirtilerini gösteriyordu. Bazı seyirciler organizatörlerin aşırı sıcağa rağmen dışardan su getirilmesini yasakladıklarını sosyal medyadan duyurdular. Taylor Swift konserine bir çok kez ara verip seyircilere su dağıtılması çağrısı yaptı, hatta kendisi sahneden yüzlerce su şişesi attı.