Brainwork Global İle Shera Marketing Solutions'tan Önemli İşbirliği!

Türkiye’nin önde gelen dijital ve pazarlama ajanslarından Brainworks Global, Amerika'nın Oregon eyaletinde merkezi bulunan Shera Marketing Solutions ile stratejik partnerlik anlaşması imzaladı.

 

BrainworksGlobal, danışmanlık verdiği şirketleri Amerika kıtasına ulaştırmak, yeni ihracat yollarını ve ticari işbirliklerini keşfetme konusunda öncü bir adım attı. BrainworksGlobal Kurucusu Umut Saçan, Los Angeles Başkonsolosluğu ve Ticaret Ataşesi'ne yaptıkları ziyaret ile birlikte, Amerikan pazarında önemli bir oyuncu olarak konumlanan Shera Marketing Solutions ile partnerlik kurduklarını söyledi.

 

YENİ BİR DÜNYANIN KAPILARINI AÇIYORUZ

 

Brainworks olarak Türk firmalarına yeni bir dünyanın kapılarını açtıklarını dile getiren Umut Saçan, "Amerika kıtasında birçok köklü kuruma araştırma ve geliştirme çözümleri sunan, alt yapısı akademik, önemli vakaların çözümünde aktif rol almış olan Shera, Türk şirketlerine Amerika'da BrainworksGlobal aracılığıyla çözümler üretecek. Silikon vadisi, SanFrancisco ve Los Angeles bölgesindeki start-up'ların dijital markalaşma çalışmalarını da Shera üzerinden Brainworks Global üstlenecek" diye konuştu.

 

EKONOMİK BÜYÜME İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM

 

SheraMarketing Solutions şirketinin kurucusu ve Pasifik Üniversitesi’nde pazarlama alanında yardımcı doçent olan Lena Çavuşoğlu da “Bu işbirliğinin her iki ülkede iş yapan fakat birbirini anlamakta zorluk çeken iki kıta insanı için oldukça etkili sonuçlar doğuracağını düşünerek yola çıktık. Saat farkı ve lojistik maliyetlerini gözeterek mal ve hizmet ithalatı ve ihracatında şirketlerin önünü açacak faydacı, pratik, kesin ve net çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Shera Marketing Solutions ve BrainworksGlobal arasındaki bu stratejik partnerliğin Atlantik'in her iki yakasındaki işletmelere dijital ve yenilikçi çözümler getireceğine ve dolayısıyla ekonomik büyümeyi teşvik edeceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.