Brad Pitt'ten Olay Define Açıklaması! Kendimi Aptal Gibi Hissettim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Brad Pitt, GQ dergisine yaptığı define açıklaması ile magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Brad Pitt, GQ dergisine yaptığı define açıklaması ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Brad Pitt, GQ dergisine yaptığı define açıklaması ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Angelina Jolie ile evliliği olaylı bir şekilde sona eren hatta aralarındaki sorunlar henüz tam olarak çözülemeyen 58 yaşındaki Brad Pitt, bir dönem Fransa'da eski eşiyle birlikte satın aldıkları Miraval Şatosu'nun arazisinde gömülü olduğu ileri sürülen zengin hazinenin peşine düştüğünü açıkladı. Pitt, bu ilginç gerçeği GQ dergisiyle yaptığı röportajda anlattı.

 

Buna takıntılı hale geldim!

 

Brad Pitt'in anlattığına göre, sonradan kendisi için takıntıya dönüşen olay şöyle başladı. Bir gün bir adam, Pitt'in  yanına yaklaştı ve Orta Çağ'da bu şatonun sahibi olan kişinin, Haçlı Seferleri sırasında Levant'tan ele geçirdiği milyonlarca dolar değerindeki hazinenin şatonun arazisinde gömülü olduğunu söyledi. Pitt de bu adamın anlattıklarından etkilenip hazinenin peşine düştüğünü anlattı GQ dergisine. Radar ekipmanı alıp araziyi taramaya başladığını söyleyen Brad Pitt, "Buna takıntılı bir hale geldim. Bir yıl boyunca bundan başka bir şey düşünemedim. Sadece bu hazinenin heyecanıydı" diyerek sözlerini sürdürdü. Brad Pitt bu "takıntısının" kaynağının belki de çocukluğunun geçtiği bölgeyle ilgili olabileceğini de sözlerine ekledi. Pitt, ABD'de Ozark Dağları'na yakın bir yerde büyüdüğünü ve oralarda da insanların sürekli define peşinde koştuğunu anlattı.

 

Bu define hayalinin sonucuna gelirsek. Elbette Brad Pitt, peşinde koştuğu o hazineyi bulamadı. Çünkü işin sonunda yanına yaklaşıp 'burada büyük bir hazine gizli' diyen adamın, bir radar şirketinin tanıtımını yaptığını öğrendi. Bu noktada kendini "aptal gibi" hissettiğini de sözlerine ekledi Brad Pitt. Ama kendisine heyecan veren asıl ayrıntının o definenin peşine düşmek olduğunu da gizlemedi: "Heyecan verici olan şey sadece avdı.” Pitt ile Jolie, Güney Fransa'da bulunan bin 200 dönüm bir arazi üzerinde inşa edilmiş olan Miraval Şatosu'nu 2008'de kiraladı. Sonra da 2012 yılında satın aldı. O zamanlar Brangelina olarak anılan çift, 2014 yılında da orada evlendi. Şatonun üzüm bağları var. Pitt ile Jolie burada yetişen üzümlerden ürettikleri bir de alkollü içki markası kurdu.

 

Not: Kapak görseli temsilidir. 



Etiketler: