Böyle Bir Vahşet Görülmedi! Eski Eşini 200 Kez Bıçakladı!

Belçika’nın Flaman bölgesinde yer alan Knokke-Heist kasabasında 36 yaşındaki hastabakıcı Veronique Nobus evinde 200 kez bıçaklanarak öldürüldü. Belçika adli tarihine geçen vahşetin sorumlusu olan Nobus’un Jürgen M. Adlı 41 yaşındaki eski eşi cinayeti itiraf etti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Cinayetin işlendiği gece sabaha karşı 02 sıralarında komşular binada gürültüyle uyandılar. Gürültünün geldiği daireye gittiklerinde polis komşulardan evlerine dönmeleri istedi. Çünkü her taraf kan gölüydü. Otopside genç kadının 200’den fazla kez bıçaklandığı belirlendi. Otopsiyi yapan adli tıp görevlisi Doktor Joris Vranken, “Ben meslek hayatımda böyle bir vahşet görmedim” dedi.

 

Sanık sorgusunda eski eşini bir çok kez bıçakladığını ama sayısını hatırlamadığını söyledi. Soruşturmanın ilk verilerine göre, Veronique Nobus, 2 yıl birlikte yaşadıkları Jürgen M.’yi bir yıl önce terketti. Jürgen’in genç kadını sürekli aldatması, ayrılıklarının nedeniydi.

 

Bununla birlikte ikili geçen Eylül’de yeniden bağlantı kurdular. Cinayetten önceki sabah Jürgen bilgisayarını alıp eski eşinin evinde bir süre çalıştı. Geceyarısına doğru bilgisayarını geri almaya gitti. Kıyamet de o zaman koptu. Jürgen’in eski eşinin evine bıçakla mı gittiği, yoksa bıçağı evde mi bulduğu henüz bilinmiyor. Bilinen tek şey, Jürgen’in sadece yaralamak veya öldürmek için değil, bıçaklamak için sürekli bıçağı sapladığını, böylece öfkesini dindirmeye çalıştığını gösteriyor.