Birol Güven New York'un Tüketim Alışkanlığı Üzerinden Mesaj Verdi! Bu Şımarıklık Bitecek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü senarist ve TV yapımcısı Birol Güven, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda New York'un sebze ve meyve tüketim alışkanlığı üzerinden mesaj vererek insanoğlunun bu şımarıklığı bitecek dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü senarist ve TV yapımcısı Birol Güven, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda New York'un sebze ve meyve tüketim alışkanlığı üzerinden mesaj vererek insanoğlunun bu şımarıklığı bitecek dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkati çekmeyi başaran ünlü TV yapımcısı ve senarist Birol Güven, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda New York'un sebze ve meyve tüketim alışkanlığı üzerinden mesaj vererek insanoğlunun bu şımarıklığı bitecek dedi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "New York'a çilekler kışın İsrail’den, Şubat sonu Fas’tan, ilkbaharda İspanya’dan, yazın Hollanda’dan, Ağustosta İngiltere’den, Eylülde San Diego’dan geliyor. Bu şımarıklık sona erecek. Tarım ürünleri seyahat etmemelidir. Yaşadığın yerde toprak ne veriyorsa onu yiyeceksin" ifadelerini kullanan Güven bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;