Birce Akalay'dan Müteahhitlerin Davaları İle İlgili Dikkat Çeken İstek! Destek Gördü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda müteahhitlerin yargılanacakları dava ile ilgili isteğini aktarırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda müteahhitlerin yargılanacakları dava ile ilgili isteğini aktarırken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda müteahhitlerin yargılanacakları dava ile ilgili isteğini aktarırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Keşke bu binaların müteahhitleri yargılanırken halk canlı olarak izleyebilse. Bu topluma mal olmuş bir dava çünkü. Bu büyük acıyı kocaman bir ülke paylaşıyor. Yargı süreci de bize açık ve şeffaf olsa ne kadar yerinde bir karar olurdu. Ütopik mi?" ifadelerini kullanan Akalay sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

birce akalay dan muteahhitlerin yargilanacaklari dava ile istegi gundem oldu