Bircan Bali Söylemezsem Olmaz Programına Geri Dönecek Mi? Soruya Yanıt Verdi!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü magazin yorumcusu Bircan Bali Haberler'in Youtube kanalına konuk olurken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Ünlü sunucu Bircan Bali, Gökay Kalaycıoğlu'nun YouTube programına konuk oldu. Yakın zamanda Söylemezsem Olmaz ile yollarını ayırması çok konuşulan Bircan Bali, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bali, "Söylemezsem Olmaz'a yeniden dönme ihtimalin var mı?" sorusuna cevap verdi.

 

Haberler’in YouTube kanalında yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği programın bu haftaki konuğu ünlü sunucu Bircan Bali oldu. Söylemezsem Olmaz programından ayrılması ile uzunca bir süre konuşulan Bircan Bali, samimi açıklamalarda bulundu.

 

SÖYLEMEZSEM OLMAZ'A YENİDEN DÖNECEK Mİ?

 

Bircan Bali, "Söylemezsem Olmaz'a yeniden dönme ihtimalin var mı?" sorusuna da "Her zaman... Ben oranın kızıyım, ne zaman çalışmak istersem oturur konuşuruz. Yeniden Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'nun bir arada olması zor" cevabını verdi.

 

SEREN SERENGİL HAKKINDA KONUŞTU

 

Bali, "Seren Serengil ile niye anlaşamıyorsun?" sorusu üzerine yaşananları şu sözlerle anlattı: "Bu çok yanlış bir soru. Biz hep anlaştık. Seren Serengil kalbi ağzında doğmuş biri. Ona mantığınla hiçbir şey yaptıramazsın. Seren'de mantık sıfır. Mantıksız... Seren'in sadece kalbi çalışıyor, kafası çalışmıyor. Kafasının çalıştığı noktalarda afallıyor. Karşısında kafası çok çalışan biri olduğunda da afallıyor. Ben kafası çok çalışan biriyim, duygularını geriye atmış biriyim. Galiba Seren'e benimle ilgili artık kalbinin çalışmaması gerektiğini söylediler."



Etiketler: