Bircan Bali Kızına İsim Buldu!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada bebeğine isim bulduğunu açıkladı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada bebeğine isim bulduğunu açıkladı. Son dönemde hamilelik döneminde yaşadığı sıkıntılarla gündemde olan ünlü sunucu Bircan Bali, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada bebeğine isim bulduğunu açıkladı.

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Gerçekten bu doğru hiç büyümeyen koca bir bebeğim vardı .. şimdi bir de içmde gün gün büyüyen bir Nar çiçeğim var kıza isim bulduk ..tabi ki şimdi yazmıyorum ama bu Corona yüzünden bütün heveslerimiz yarıda kalıyor. Tek duam sağlıkla gelsin  #18weeks Not: isimlerden birini siz diğerini ben buldum ortaklaşa hallettik.. size de sürpriz olsun.. ama güzel oldu" ifadelerini kullanan ünlü sunucu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;