Bilmeniz Gereken Güzellik Tüyoları!

Bilmeniz gereken 5 güzellik tüyolar neler mi? Takma tırnaklar nasıl takılır? Aloe veralı atıştırmalık nasıl tüketilmeli? Aloe veralı sabunun etkileri nelerdir? En iyi doğal saç boyası nedir? Uzun süre etkili deodorant hangisidir? Cevabı haberimizde...

 

Aloe veralı sabunun etkileri nelerdir?

Bitki, yanık ve yara tedavilerinde oldukça etkilidir. Aloe vera özlü sabun, bitkinin tüm iyileştirici ve bakım sağlayan özelliklerini bünyesinde barındırmaktadır. Aloe vera sabunu, cilt üzerinde mucizeler yaratan doğal bir üründür. Kullanımı; Öncelikle sabunun daha etkili ve faydalı olması için kullanım sonrası makyaj yapılmamalıdır. Gözenekler temizlendiği için makyaj yapılan ürün gözenekleri doldurur. 

sabun

Aloe veralı atıştırmalık nasıl tüketilmeli? 

Aloe vera birçok farklı yemeğe eklenebilen sağlıklı bir seçenektir ve eklendiği yemeğe farklı bir hava katabilir. Aloe vera yemeğe çok tat vermez ama yemeğe kıvam verebilir ve yemeği daha sağlıklı yapar. Aloe vera düzgün bir şekilde kesilip hazırlandığında güvenle ve sağlıklı bir şekilde yenebilir. Yapman gereken şey aloe verayı kesip, jelini almaktır ve daha sonra aloe verayı birçok yemeğe ekleyebilirsin. Ancak aloe vera yemek herkes için güvenli değildir. 

atıstırma

Uzun süre etkili deodorant hangisidir?

Organic Pharmacy; The Organic Pharmacy 2002 yılından bu yana faaliyet gösteren fitofarmasötikler (bitkiler & homeopati), yüksek teknoloji doğal cilt bakımı ve tedavileri konusunda uzmanlaşmış bir İngiliz dermokozmetik şirketidir. Ürünleri yapay renklendiriciler, kokular, petrokimyasallar ve koruyucu maddeler içermiyor ve şirket, hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Markanın geliştirdiği unisex deodorant alüminyumsuz , parabensiz ve etkilidir.

deo

En iyi doğal saç boyası nedir?

Özellikle alerjik maddelere karşı düşük toleransa sahip olan hassas saç yapısında temiz içerikli boya kullanımı oldukça önemlidir. Çünkü kimyasal içeren ürünler hassas saç yapısında tahrişe ve yıpranmaya sebep olabilir. Bununla birlikte kadınların hamilelik dönemlerinde organik saç boyaları kullanmaları tavsiye edilir. Organik sertifikalı markalar arasında yer alan Natura Balance temiz içeriğiyle en iyi bitkisel saç boyası çeşitleri arasında tercih edilmeye değerdir. Natura Balance saç boyalarının içeriğinde temel olarak üzüm kabuğu özü, kayısı çekirdeği yağı ve vitamin C kompleksi bulunuyor. Tüm bunlara ek olarak güçlü etkili renk pigmentlerine sahip olan ürün saç rengini kalıcı etkiyle değiştiriyor. Ayrıca saç yapısını besleyerek güçlü ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Saç renginizi yenilerken onarıcı bakım yapma imkanı Natura Balance ürünlerinde sizi bekliyor.

sacboyası

Takma tırnaklar nasıl takılır?

Öncelikle tırnaklarınızı asetonla derinlemesine temizleyin. Asetonla temizlediğiniz ve kuruladığınız tırnaklara tırnak yapıştırıcısını sürün. Takma tırnağı tırnağınıza bastırarak yapıştırın ve bir-iki dakika takma tırnağın üzerinde elinizle bastırmayı devam edin. 

takmatırnak

 

 

 

 

 

 

 



Etiketler: