Bilge Su Işık Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Bilge Su Işık kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Bilge Su Işık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Bilge Su Işık kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Bilge Su Işık kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Bilge Su Işık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Bilge Su Işık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Bilge Su Işık kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

bige su isik kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Bilge Su Işık kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Bilge Su Işık, 26 Kasım 1999 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Ankaralı olan Bilge Su Işık, Yüce Koleji'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi için İstanbul'a yerleşen Işık, küçük yaşlarda üç yıl kadar buz pateni ile ilgilendi. Bilge Su Işık'ın boyu 1.63 cm, kilosu ise 50’dir. Sosyal medyanın gözbebeği olan, güzelliği ile görenleri kendine hayran bıraktıran Bilge Işık 26 Kasım 1999 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Estetik cerrah bir baba ve eczacı bir annenin kızı olan Bilge’nin kendisinden bir yaş büyük Alev isimli bir ablası vardır. Yüce kolejinden mezun olan Işık lise eğitimini Ted Ankara Koleji Özel Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesinde Televizyon ve Reklam bölümünde tamamlayan fenomen güzel eğitimine devam etmektedir. Üniversite eğitimi için İstanbul’a yerleşen Işık aynı zamanda Sar Başa dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerinden ilerleyeceğini de duyurmuştur. 26 Kasım 1999 tarihinde dünyaya gelen başarılı fenomen güzel aynı zamanda bir Yay burcu kadını. Bilge Su Işık 1999 yılında dünyaya gelmiştir ancak anne ve babası nüfusa 2000 doğumlu olarak kayıt ettirmişlerdir. Yay burcudur. Yüce Koleji mezunudur. Eğitimini TED İİBF Bölümü’nde sürdürmektedir.

 

Anne ve babası o küçük yaşlarda iken ayrılmışlardır. Bu nedenle hafta içi babasının yanında Ankara Çayyolu’nda, hafta sonu ise annesinin yanında Mustafa Kemal Mahallesi’nde kalmıştır. 1998 doğumlu Alev isminde bir ablası vardır. En sevdiği ders Kimya dersidir. Annesi eczacı, babası ise Estetik Cerrah’tır. Günümüzde üniversite eğitimi için İstanbul’a taşınmıştır. Bahçeşehir Üniversitesinde okumaktadır.

 

Idm ve r&b tarzı müziklerden hoşlanmaktadır. En sevdiği meyve Şeftali, en sevdiği renk ise eskiden mavi idi şimdi ise açık renklerden hoşlandığını belirtmiştir. Küçük yaşlarda üç yıl kadar buz pateni sporu ile ilgilenmiştir. Ünlü isim baba tarafından aslen Ankara’lıdır ve Ankara doğumludur. Boyu ise 1.63 cm’ kilosu ise 50’dir.