Bilal Hancı Survivor'da Kimi Desteklediğini Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor'da kimi desteklediğini açıkladı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor'da kimi desteklediğini açıkladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor'da kimi desteklediğini açıkladı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Birini desteklemiyordum zaten formaliteden gidiyor yarışma Barış %99 şampiyon zorlayan bir tane bile aday yok! belki ersin olabilir ama artık Berkanı destekliyorum o kadar efendi adama bunlar yapılmaz ayıptır bu potadan çıkarsa haftaya kesin ilk 2 olacak !" ifadelerini kullanan Hancı bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,