Bez Bebek Ekranlara Dönüyor Mu?

Bir dönem FOX TV'de yayınlanan Bez Bebek dizisinde rol alan Evrim Akın Youtube'da kanalında yayınlanan bir videoda dizide birlikte rol aldığı Tan Sağtürk'ü konuk alırken, Bez Bebek hayranlarına müjdeli haberi verdi. 

 

Bir dönem FOX TV'de yayınlanan Bez Bebek dizisinde rol alan Evrim Akın Youtube'da kanalında yayınlanan bir videoda dizide birlikte rol aldığı Tan Sağtürk'ü konuk alırken, Bez Bebek hayranlarına müjdeli haberi verdi. Bir dönem FOX TV'de yayınlanan Bez Bebek dizisinde rol alan Evrim Akın Youtube'da kanalında yayınlanan bir videoda dizide birlikte rol aldığı Tan Sağtürk'ü konuk alırken, Bez Bebek hayranlarına müjdeli haberi verdi. 

 

Yeni bölümler gelebilir!

 

Bez Bebek dizisi ekranlara geri dönüyor! 2007 - 2010 yılları arasında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından sevilerek takip edilen Bez Bebek dizisi ekranlara geri dönüyor. Dizide “Nana” karakterini canlandıran Evrim Akın, katılmış olduğu bir yayında Bez Bebek dizisinin yeni bölümleriyle ilerleyen dönemde ekranlara geri dönebileceğini açıkladı.